Poškodil hrací automat.Polícia vyšetruje tri krádeže vlámaním do pohostinstiev.Okradol a napadol 73 ročného muža.Ukradli ohňovzdornú skrinku s peniazmi.

10.12.2010 Celý región

Poškodil hrací automat: Z prečinu poškodzovania cudzej veci obvinili včera bardejovskí policajti 24 ročného muža z obce Zborov, okr. Bardejov.
Obvinený muž 25.11.2010 v čase 19:00 h v jednom z pohostinstiev v Zborove udrel rukou po ochrannej sklenenej výplni na výhernom hracom automate. V dôsledku toho došlo k jej poškodeniu, čím spôsobil škodu vo výške 394,84€.

Polícia vyšetruje tri krádeže vlámaním do pohostinstiev:
Policajti v Stropkove, Kežmarku a Levoči vyšetrujú od včera krádeže vlámaním do pohostinstiev, ktoré sa stali v obvodoch.
Prvé oznámenie o krádeži vlámaním dostali policajti zo Stropkova, keď včera o 5:30 h oznámila na policajnú linku 38 ročná žena vykradnutú krčmu v Stropkove. Doposiaľ neznámy páchateľ počas noci vylomil vstupné dvere, vošiel dnu a následne z výherných hracích automatov ukradol bankovky a mince. Z krčmy ďalej ukradol cigarety, alkohol, mobilný telefón, stravné lístky a ďalšie peniaze. Celková spôsobená škoda bola vyčíslená na 1 661,22 €.
Druhá včerajšia krádež vlámaním do pohostinstva bola oznámená na linku 158 v čase o 7:45 h. 26 ročný muž nahlásil vykradnuté pohostinstvo v obci Tvarožná, okr. Kežmarok. Doposiaľ neznámy páchateľ rozbil sklo na dvoch oknách, osadených za sebou vedľa vchodových dverí. Cez tieto následne vnikol dovnútra, kde z registračnej pokladnice ukradol 25, - €, z chladničky fľašu vodky a coly. Okrem toho ukradol si ukradol cigarety. Súčasne páchateľ rozbil aj svetelnú reklamu na pivo, ktorá bola nad vchodovými dverami. Celková škoda v tomto prípade bola vyčíslená na 226,50 €.
Do tretice bola krádež vlámaním do pohostinstva nahlásená na linku 158 v čase o 9:10 h. tentokrát bola vykradnutá krčma v obci Torysy v okrese Levoča. Aj v tomto prípade ku krádeži došlo v noci zo stredy na štvrtok. V zadnej časti budovy odstránil doposiaľ neznámy páchateľ visiace zámky na kovových mrežiach a dverách vedúcich do prístrešku pri pohostinstve, pivnice, ako aj do samotného pohostinstva. Vo vnútri potom ukradol peniaze, cigarety, alkohol, pivo a zemiakové lupienky. Celková škoda, ktorú páchateľ spôsobil bola vyčíslená na 3 128. - €.

Okradol a napadol 73 ročného muža:
Vranovský policajný vyšetrovateľ začal včera trestné stíhanie vo veci pre prečin porušovanie domovej slobody, ktorého sa dopustil zatiaľ neznámy páchateľ.
Počas včerajšieho dopoludnia sa z nákupu vracal do svojho domu vo Vranove 73 ročný muž. Keď odomykal vchodové dvere pristúpil k nemu zozadu neznámy páchateľ a rukami ho chytil za oblečenie v oblasti chrbta. Následne ho začal tlačiť do vstupnej chodby v dome a ďalej do izby. Tu však poškodený zakopol a spadol na chrbát, preto ho páchateľ chytil za oblečenie v oblasti hrudníka a tlačil ho k zemi. Starý pán sa však nedal a násilníka tiež chytil za jeho šatstvo v oblasti krku, ťahal ho k sebe, pričom kričal o pomoc. Nato sa páchateľ zo zvretia vytrhol a z miesta ušiel. Poškodený neutrpel žiadne zranenia vyžadujúce lekárske ošetrenie. Po príchode hliadky polície ale zistil, že vo vrecku svojho kabáta nemá peňaženku, v ktorej mal 23. - €.

Ukradli ohňovzdornú skrinku s peniazmi:
Prešovskí policajti vyšetrujú krádež ohňovzdornej skrinky, ktorú včera na polícií oznámil 49 ročný muž.
Doposiaľ neznámy páchateľ sa v noci zo stredy na štvrtok vlámal do kancelárie istej firmy na Budovateľskej ulici v Prešove. Po prekonaní zámku dverí vošiel do skladu kancelárie a ukradol odtiaľ ohňovzdornú skrinku o rozmere 60x40x40 cm modrej farby so sivými dvierkami. V nej sa nachádzala finančná hotovosť a to 2 013,22 € a 761. -KČ, technický preukaz od auta, náhradný kľúč od vozidla a kartičky daňového úradu. Celková škoda bola vyčíslená na 2 539. - Eur. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.
 

Vyberte región